Samenwerken en Opdrachten

Samenwerken

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen met modellen, stylisten en/of visagisten.
Of je nu ervaren of onervaren bent, je kunt me altijd een berichtje sturen bij interesse.
Er zijn echter wel een aantal regeltjes waaraan ik de modellen houd, gelieve deze hier te lezen alvorens je contact opneemt:

Bij vrij werk en TFP fotografie mag het model de foto’s gebruiken en openbaar maken voor promotiedoeleinden van zijn of haar eigen werk als model, mits onder vermelding van de naam van de fotograaf als maker van de foto´s. Iedere andere vorm van openbaar maken van de foto´s, door het model, zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf is niet toegestaan. Het gebruik van de foto´s voor pornografische doeleinden op bijvoorbeeld websites, in publicaties en dergelijke (ondanks dat de foto´s niet een dergelijke inhoud hebben) is in geen enkel geval toegestaan! Het zelf bewerken (of door derden laten bewerken) van foto’s zonder uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf is tevens niet toegestaan.

De fotograaf behoudt het onverdeelde auteursrecht van de foto´s, met inbegrip van het recht tot openbaar making. De fotograaf mag deze foto´s (indien niet anders is overeen gekomen met het model) gebruiken om zijn werk te promoten (zoals op zijn website(s), social media, exposities etc.) en ten behoeve van publicaties. Tevens mag de fotograaf de foto’s gebruiken voor fotowedstrijden en verkoop aan derden. De fotograaf zal te allen tijde bij publicatie het model niet benadelen of zijn/haar naam schaden.

handen tbv kerstkaart007

Opdrachten

Als fine art fotograaf met daarnaast een tull time baan op een architectenbureau is het selecteren van opdrachten soms niet eenvoudig. Ik kies dan ook vooral opdrachten die bij mij en mijn fotografiestijl passen. Maar zie dit vooral niet als obstakel om me een berichtje met een verzoek te sturen!

Bij fotografie opdrachten (in mijn studio of op locatie) maak ik vooraf afspraken over het aantal foto’s, de te besteden tijd en de datum. Na afloop wordt het afgesproken aantal foto’s door mij bewerkt en aan u verstrekt.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw ideeën door mij te laten realiseren. Omdat Gert Lammerts Fotografie gebruik maakt van een aantal vaste modellen kan ik tevens fine art foto’s maken op bestelling. Deze kunnen in speciale oplage worden gemaakt, maar ook in een grotere oplage naar eigen wens.

Prijzen zijn uiteraard afhankelijk van het soort opdracht en de wensen van u als klant!
Stuur bij interesse gerust een berichtje via het contactformulier.

Studio Annette Huijsman is een ontwerpstudio die zich bezighoudt met het vervaardigen van interieur- en lichtontwerpen.

Instituut Anja is een praktijk voor sportmassage, Hot Stone massage en manuele therapie waarin men terecht kan voor allerlei klachten betreffende mens en dier.